سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید ۰۲۱۲۲۵۵۹۲۴۷

روغن کرچک

خانه  >  محصولات  >  روغن و دانه های روغنی  >  روغن کرچک
روغن کرچک

فروش روغن کرچک عمده

فروش روغن کرچک پسفیک

قیمت روغن کرچک پاسفیک

فروش روغن کرچک


گروه " تهران فود " ، دپارتمان مواد اولیه غذایی و خوراکی بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان روغن کرچک عمده می باشد. تخصص ما تامین مواد اولیه حوزه غذایی  کارخانجات غذایی و سایر شرکت های مرتبط می باشد. فروش روغن کرچک یکی از فعالیت های ما در تهران فود می باشد.  شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول و یا درخواست قیمت با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.

 

قیمت روغن کرچک


جهت استعلام سریع قیمت روغن کرچک می توانید به صفحه اصلی سایت مواد غذایی تهران فود  وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. یا می توانید قیمت روغن کرچک را به کمک شماره تلفن زیر دریافت نمایید.

۰۲۱۲۲۵۵۹۲۴۷

 

روغن کرچک چیست ؟

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه های کرچک به دست می آید. روغن کرچک یک مایع بدون رنگ یا به رنگ زرد بسیار کم رنگ است. طعم و بوی روغن کرچک قابل تشخیص است. نقطه جوش آن در حدود 313 درجه سانتیگراد (595 درجه فارنهایت) و چگالی آن 961 کیلوگرم بر متر مکعب است. می توان گفت روغن کرچک یک تری گلیسیرید است زیرا زنجیره های اسید چرب ریسینولیت حدود 90 درصد از آن را تشکیل می دهد. اسید اولدیک و لینولئات یکی دیگر از اجزای مهم تشکیل دهنده ی این ماده هستند.

روغن کرچک و مشتقات آن در ساخت صابون، روان کننده ها، مایع های هیدرولیک و روغن ترمز، رنگ ها، دانه های رنگی، پوشش ها، جوهر ها، پلاستیک های مقاوم در برابر سرما، واکس و پولیش، نایلون، داروها و عطرها استفاده می شود.

ترکیبات روغن کرچک 

روغن کرچک به عنوان یک منبع اسید ریسینولئیک است. اسید ریسینولیک جمله اسیدهای چرب غیر معمول است چرا که دارای گروه عاملی هیدروکسیلی در کربن 12 است. این گروه عاملی باعث می شود ریسینولئیک اسید (و روغن کرچک) قطبی تر از بیشتر چربی ها باشد. واکنش شیمیایی گروه الکل نیز به این روغن اجازه می دهد گونه ای از فعالیت های شیمیایی را داشته باشند که برای بیشتر روغن های گیاهی امکان پذیر نیست. به دلیل محتوای اسید ریسینولئیک اسید، روغن کرچک به عنوان یک ماده شیمیایی با ارزش در میان مواد اولیه شناخته می شود. به همین دلیل قیمت این روغن از قیمت روغن های گیاهی دیگر بالاتر است.

ترکیب متوسط روغن کرچک / زنجیره اسید چرب

نام اسید    محدوده میانگین درصد
اسید ریسینولئیک    95-85
اسید اولئیک    6-2
اسید لینولئیک    5-1
α - لینولنیک اسید    1-0.5
اسید استئاریک    1-0.5
اسید پالمتیک    1-0.5
دی هیدروکسی استئاریک اسید    0.5-0.3
سایر ترکیبات    0.2-0.5


شکل مولکول اسیدریسینولئیک

کاربرد های روغن کرچک 


سالانه 270،000-360،000 تن (600-800 میلیون پوند) روغن کرچک برای کاربرد های مختلف تولید می شود.


غذا و نگهدارنده

در صنایع غذایی، روغن کرچک (مواد غذایی) در مکمل های غذایی، طعم دهنده ها، آب نبات (به عنوان مثال پلی گلیسرول پلیریسینولیت یا PGPR در شکلات)، به عنوان یک مهارکننده قالب درفرایند بسته بندی استفاده می شود.

در هند، پاکستان و نپال با استفاده از روغن کرچک از غلات نگهداری می شود. این روغن مانع پوسیدگی برنج، گندم می شود. به عنوان مثال، حبوبات به طور معمول در روغن برای مدت طولانی نگهداری می شوند.


دارو و کابردهای روغن کرچک در داروسازی

استفاده از روغن کرچک به عنوان یک ملین به حدود 1550 سال قبل از میلاد و چندین قرن قبل از آن بر می گردد. اداره غذا و داروی ایالات متحده روغن کرچک را به عنوان "یک ماده ی ایمن و موثر" برای استفاده بدون تجویز پزشک شناخته است. فعالیت اصلی این روغن در روده کوچک است. روده کوچک جایی است که این روغن با فرایند هضم به اسید ریکینولیک تبدیل می گردد.

به لحاظ دارویی، داروهای مدرن به ندرت به صورت کاملا شیمیائی تولید می شوند، بنابراین اکثر ذرات فعال دارویی با مواد افزودنی ترکیب می شوند. روغن کرچک یا مشتقات روغن کرچک به عنوان افزودنی به بسیاری از داروهای مدرن اضافه شده است.


روغن کرچک برای پوست و مو

روغن کرچک در محصولات آرایشی موجود مانند انواع کرم ها  و مرطوب کننده ها استفاده شده است. به منظور افزایش هوا رسانی مو در سایر محصولات نیز به کار می رود که از جمله این محصولات  شامپوهای ضد شوره است. روغن کرچک یکی از محبوب ترین روغن ها برای استفاده در محصولات تولید شده برای مراقبت از ریش نیز است.


ماده ی اولیه ی مواد شیمیایی صنعتی

روغن کرچک را می توان به سایر ترکیبات شیمیایی تجزیه کرد که کاربردهای زیادی دارند.

برای تولید روغن لیتیم مقدار قابل توجهی از روغن کرچک مصرف می شود. روغن کرچک با فرایند هیدروژن دهی و صابونی شدن تبدیل به 12 هیدروکسی استئاریک اسید می شود. این اسید سپس با هیدروکسید لیتیوم یا کربنات لیتیوم واکنش داده و تبدیل به گریس روان کننده با عملکرد بالا می شود.

از آنجایی که ثابت دی الکتریک روغن کرچک نسبتا بالا است، این ماده در صورت خلوص بسیار بالا می تواند به عنوان یک مایع دی الکتریک در خازن های با ولتاژ بالا کار  به کار رود.


روانکاری

روغن های گیاهی مانند روغن کرچک به سبب پایداری اکسیداتیو ضعیف خود، جایگزین های غیرمتعارف برای روغن های تولید شده از نفت شناخته می شوند. در دماهای پایین به لحاظ ویسکوزیته و در درجه حرارت های بالا به لحاظ روانکاری خواص روغن کرچک نسبت به سایر روغن های گیاهی بهتر است. از این روغن به عنوان روان کننده در موتورهای جت، دیزل و ماشین های مسابقات مفید استفاده می شود.


بیودیزل

روغن کرچک، مانند سایر روغن های گیاهی ارزان قیمت که در حال حاضر در دسترس است، می تواند به عنوان مواد اولیه در تولید بیودیزل استفاده شود. سوخت حاصل از این روغن برای زمستان های سرد مناسب است، زیرا این سوخت دارای نقطه ی ریزش و انجماد پایین است.

استفاده از روغن کرچک برای تولید انرژی، در مقایسه با سایر روغن های گیاهی به لحاظ اجتماعی بسیار بهتر است، زیرا دانه های کرچک به عنوان غذا استفاده نمی شوند.


خطرات و ایمنی روغن کرچک

دانه های کرچک حاوی ریسین،نوعی لکتین سمی، است. گرمایش در طول فرایند استخراج روغن، لکتین را غیر فعال می کند. با این حال، برداشت دانه های کرچک ممکن است خالی از خطر نباشد. ترکیبات حساسیت زای موجود در سطح گیاه می توانند موجب آسیب دائمی به اعصاب شوند، در نتیجه برداشت دانه های کرچک سلامتی انسان را در معرض خطر قرار می دهد. هند، برزیل و چین تولید کنندگان عمده محصولات کشاورزی هستند و کارگران از عوارض جانبی کار با این گونه گیاهان رنج می برند. این مسائل مربوط به سلامت، علاوه بر نگرانی ها در مورد محصولات جانبی سمی (ریسین) از تولید روغن کرچک، انگیزه ی تلاش برای یافتن منبع جایگزین برای اسیدهای چرب هیدروکسی را افزایش داده است. بعلاوه، برخی از محققان تلاش می کنند که گیاه کاستور را به طور ژنتیکی تغییر دهند تا از سنتز ریسین جلوگیری شود.

محمد جواد طبی کبیر

متخصص دیجیتال مارکتینگ و شبکه های اجتماعی ، علاقه مند به حوزه فروش مواد شیمیایی


نظرات

G

سلام تولید روغن کرچک داخلی هست یا این هم وارداتیه؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نگاه سبز

سلام قیمت روغن کرچک مگه دائم در حال تغییره؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۰۲۱۲۲۵۵۹۲۴۷
telegram whatsapp