سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید ۹۱۰۰۶۵۷۰

قیمت روغن کرچک صنعتی + آشنایی کامل با روغن کرچک صنعتی

خانه  >  محصولات  >  روغن و دانه های روغنی  >  قیمت روغن کرچک صنعتی + آشنایی کامل با روغن کرچک صنعتی
قیمت روغن کرچک صنعتی + آشنایی  کامل با روغن کرچک صنعتی

    

روغن کرچک یا castor oil چیست؟

روغن كرچك یک روغن گیاهی است که از دانه های  گیاه کرچک به دست می آید و شاید برای شما سوال باشد  که روغن کرچک اصل چه رنگ و بویی دارد؟ باید گفت  که روغن کرچک اصل یک مایع بدون رنگ یا به رنگ زرد بسیار کم رنگ است و طعم و بوی روغن کرچک قابل تشخیص است. نقطه جوش آن در حدود 313 درجه سانتیگراد (595 درجه فارنهایت) و چگالی آن 961 کیلوگرم بر متر مکعب است. می توان گفت روغن كرچك یک تری گلیسیرید است زیرا زنجیره های اسید چرب ریسینولیت حدود 90 درصد از آن را تشکیل می دهد. اسید اولدیک و لینولئات یکی دیگر از اجزای مهم تشکیل دهنده ی این ماده هستند.

 

کاربرد روغن کرچک در زندگی روز مره!

روغن کرچک برای پوست
سالانه 270،000-360،000 تن (600-800 میلیون پوند) از روغن کرچک برای کاربرد های مختلف تولید می شود.

روغن کرچک و مشتقات آن در ساخت صابون، روان کننده ها، مایع های هیدرولیک و روغن ترمز، رنگ ها، دانه های رنگی، پوشش ها، جوهر ها، پلاستیک های مقاوم در برابر سرما، واکس و پولیش، نایلون، داروها و عطرها استفاده می شود.

 

ترکیبات روغن کرچک چیست؟  

روغن کرچک به عنوان یک منبع اسید ریسینولئیک است. اسید ریسینولیک از جمله اسیدهای چرب غیر معمول است چرا که دارای گروه عاملی هیدروکسیلی در کربن 12 است. این گروه عاملی باعث می شود ریسینولئیک اسید (و روغن کرچک) قطبی تر از بیشتر چربی ها باشد.

واکنش شیمیایی گروه الکل نیز به این روغن اجازه می دهد گونه ای از فعالیت های شیمیایی را داشته باشند که برای بیشتر روغن های گیاهی امکان پذیر نیست. به دلیل محتوای اسید ریسینولئیک اسید، روغن کرچک به عنوان یک ماده شیمیایی با ارزش در میان مواد اولیه شناخته می شود. به همین دلیل قیمت روغن كرچك از قیمت روغن های گیاهی دیگر بالاتر است!

 

ترکیب متوسط روغن کرچک / زنجیره اسید چرب

  1. نام اسید    محدوده میانگین درصد
  2. اسید ریسینولئیک    95-85
  3. اسید اولئیک    6-2
  4. اسید لینولئیک    5-1
  5. α - لینولنیک اسید    1-0.5
  6. اسید استئاریک    1-0.5
  7. اسید پالمتیک    1-0.5
  8. دی هیدروکسی استئاریک اسید    0.5-0.3
  9. سایر ترکیبات    0.2-0.5


شکل مولکول اسید ریسینولئیک

 

شکل مولکول اسیدریسینولئیک

فواید روغن کرچک که نمی دانیم!

1. از خواص روغن کرچک در صنعت غذایی

خواص روغن كرچك در صنایع غذایی، در مکمل های غذایی، طعم دهنده ها، آب نبات (به عنوان مثال پلی گلیسرول پلیریسینولیت یا PGPR در شکلات یا پودر کاکائو)، به عنوان یک مهارکننده قالب درفرایند بسته بندی استفاده می شود.

در هند، پاکستان و نپال از روغن کرچک برای نگهداری از غلات استفاده می شود. از دیگر فواید روغن کرچک این است که مانع پوسیدگی برنج، گندم می شود. به عنوان مثال، حبوبات به طور معمول در روغن برای مدت طولانی نگهداری می شوند.


2. خواص روغن کرچک در صنعت داروسازی

بهره مندی از فواید روغن کرچک به عنوان یک ملین به حدود 1550 سال قبل از میلاد و چندین قرن قبل از آن بر می گردد. اداره غذا و داروی ایالات متحده روغن کرچک را به عنوان "یک ماده ی ایمن و موثر" برای استفاده بدون تجویز پزشک شناخته است. فعالیت اصلی این روغن در روده کوچک است. روده کوچک جایی است که این روغن با فرایند هضم به اسید ریکینولیک تبدیل می گردد.

به لحاظ دارویی، داروهای مدرن به ندرت به صورت کاملا شیمیائی تولید می شوند، بنابراین اکثر ذرات فعال دارویی با مواد افزودنی ترکیب می شوند. روغن کرچک یا مشتقات روغن کرچک به عنوان افزودنی به بسیاری از داروهای مدرن اضافه شده است.


3. فواید روغن کرچک برای مو و پوست

روغن کرچک در محصولات آرایشی موجود مانند انواع کرم ها  و مرطوب کننده ها استفاده شده است. به منظور افزایش هوا رسانی مو در سایر محصولات نیز به کار می رود که از جمله این محصولات  شامپوهای ضد شوره است. روغن کرچک یکی از محبوب ترین روغن ها برای محصولات مراقبتی مثل پوست و مو و ابرو چین و چروک صورت وحتی از ریش نیز است.


روغن کرچک؛ ماده ی اولیه ی مواد شیمیایی صنعتی

روغن کرچک برای ناحیه تناسلی

روغن کرچک را می توان به سایر ترکیبات شیمیایی تجزیه کرد که کاربردهای زیادی دارند.

برای تولید روغن لیتیم مقدار قابل توجهی از روغن كرچك مصرف می شود. روغن کرچک با فرایند هیدروژن دهی و صابونی شدن تبدیل به 12 هیدروکسی استئاریک اسید می شود. این اسید سپس با هیدروکسید لیتیوم یا کربنات لیتیوم واکنش داده و تبدیل به گریس روان کننده با عملکرد بالا می شود.

از آنجایی که ثابت دی الکتریک روغن کرچک نسبتا بالا است، این ماده در صورت خلوص بسیار بالا می تواند به عنوان یک مایع دی الکتریک در خازن های با ولتاژ بالا کار به کار رود.


روانکاری با روغن کرچک

روغن های گیاهی مانند روغن کرچک به سبب پایداری اکسیداتیو ضعیف خود، جایگزین های غیرمتعارف برای روغن های تولید شده از نفت شناخته می شوند. در دماهای پایین به لحاظ ویسکوزیته و در درجه حرارت های بالا به لحاظ روانکاری خواص روغن كرچك نسبت به سایر روغن های گیاهی بهتر است. از این روغن رو به عنوان روان کننده در موتورهای جت، دیزل و ماشین های مسابقات مفید استفاده می شود.


بیودیزل

روغن کرچک، مانند سایر روغن های گیاهی ارزان قیمت که در حال حاضر در دسترس است، می تواند به عنوان مواد اولیه در تولید بیودیزل استفاده شود. سوخت حاصل از این روغن برای زمستان های سرد مناسب است، زیرا این سوخت دارای نقطه ی ریزش و انجماد پایین است.

استفاده از روغن كرچك برای تولید انرژی، در مقایسه با سایر روغن های گیاهی به لحاظ اجتماعی بسیار بهتر است، زیرا دانه های کرچک به عنوان غذا استفاده نمی شوند.


مضرات روغن کرچک

دانه های کرچک حاوی ریسین، نوعی لکتین سمی، است. گرمایش در طول فرایند استخراج روغن، لکتین را غیر فعال می کند. با این حال، برداشت دانه های کرچک ممکن است خالی از خطر نباشد. ترکیبات حساسیت زای موجود در سطح گیاه می توانند موجب آسیب دائمی به اعصاب شوند، در نتیجه برداشت دانه های کرچک سلامتی انسان را در معرض خطر قرار می دهد.

هند، برزیل و چین تولید کنندگان عمده محصولات کشاورزی هستند و کارگران از عوارض جانبی کار با این گونه گیاهان رنج می برند. این مسائل مربوط به سلامت، علاوه بر نگرانی ها در مورد محصولات جانبی سمی (ریسین) از تولید روغن کرچک، انگیزه ی تلاش برای یافتن منبع جایگزین برای اسیدهای چرب هیدروکسی را افزایش داده است. بعلاوه، برخی از محققان تلاش می کنند که گیاه کاستور را به طور ژنتیکی تغییر دهند تا از سنتز ریسین جلوگیری شود.

 

خرید روغن کرچک با یک تماس!


گروه " تهران فود "، دپارتمان مواد اولیه غذایی و خوراکی بازرگانی شیمیایی تهران، از جمله واردکنندگان و فعالان در  فروش روغن کرچک عمده می باشد. تخصص ما تامین مواد اولیه حوزه غذایی کارخانجات غذایی و سایر شرکت های مرتبط می باشد. شما می توانید جهت خرید روغن کرچک با کیفیت و مناسب و یا درخواست قیمت روغن کرچک با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.

 

قیمت روغن کرچک در بازار


جهت استعلام سریع قیمت روغن کرچک می توانید به صفحه اصلی سایت مواد غذایی تهران فود  وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. یا می توانید قیمت و نحوه خرید روغن كرچك را به کمک شماره تلفن زیر دریافت نمایید.

۰۲۱۲۲۵۵۹۲۴۷

همچنین پیشنهاد میشود تا از دیگر مقالات محبوب دیدن فرمایید:

پودر خردل

نشاسته گندم

کنجد

بادام زمینی

 

 

محمد جواد طبی کبیر

متخصص دیجیتال مارکتینگ و شبکه های اجتماعی ، علاقه مند به حوزه فروش مواد شیمیایی


نظرات

مریم

روغن کرچک برای تقویت ساقه ی مو هم مفید هست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
مریم

روغن کرچک برای تقویت ساقه ی مو هم مفید هست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
مریم

روغن کرچک برای تقویت ساقه ی مو هم مفید هست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
آذری

سلام چطور میشه فرق روغن کرچک اصل با فیک رو تشخیص داد؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
ساعی

سلام من برای خرید روغن کرچک اقدام کردم اما شما ارزون تر میدادید فرقی داره؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
محمدی

سلام وقتتون بخیر واقعا من از مخاطبین همیشگی تون شدم. مطالب مفیدی دارید واقعا. برای خرید روغن کچک تماس بگیرم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
زهره

سلام سپاسگزارم مطلب خیلی خوبی بود. روغن کرچک برای یبوست هم خوب هست درسته؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
G

سلام تولید روغن کرچک داخلی هست یا این هم وارداتیه؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نگاه سبز

سلام قیمت روغن کرچک مگه دائم در حال تغییره؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۹۱۰۰۶۵۷۰
telegram whatsapp